Selecteer pagina

Adverteren bij SchilderenEnzo

Adverteren op SchilderenEnzo

De site en forum van SchilderenEnzo bieden een mooi platform om jouw boodschap bekend te maken onder een specifieke doelgroep. Op jaarbasis heeft het forum 725.000 views (2016), de portal had in 2016 30.000 views – maar dat was nog van vóór de upgrade van de portal zoals het nu is. De verwachtingen zijn dat deze bezoekersaantallen alleen nog maar zullen gaan stijgen. Het team van SchilderenEnzo zet zich daar voor in en door het plaatsen van artikelen.

Banner

Op deze site is er ruimte voor het plaatsen van een banner van jouw site/bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel qua afmeting, plaats van tonen van de advertentie dan wel hoe lang de advertentie geplaatst wordt.

Afmeting
Liggend 468 x 60 px
Staand 120 x 600 px
Semi-vierkant 300 x 250 px
Plek advertentie
Bij 5 artikelen (met eventueel voorkeurscategorie)
Op een vervolgpagina (van de portal)
Op de homepagina (onderaan)
In de footer (op alle pagina’s, artikelen etc.)
Beschikbare periodes
3 maanden
6 maanden
12 maanden

 

Bij een looptijd van 6 maanden, mag de advertentie afbeelding één keer tussentijds gewijzigd worden.
Bij een loop van 12 maanden, mag de advertentie afbeelding drie keer tussentijds gewijzigd worden.

Vermelding cursus

Op het forum is er een apart deel dat geheel in het teken staat van evenementen en cursussen. Commerciële cursussen kunnen tegen betaling vermeld worden in dat deel van het forum.

Kosten vermelding
De kosten om de cursus te vermelden in het onderdeel ‘Evenementen en cursussen’ van het forum bedragen € 15,00 (excl. BTW) per vermelding. Het maakt dan niet uit hoe ver je van te voren de melding wilt plaatsen en dat je het, binnen de geldende regels van het forum, af en toe een ‘schopje’ geeft om het bovenin de lijst te laten komen.

Wil je vaker gebruik maken van deze mogelijkheid? Vanaf 10 vermeldingen krijg je 15% korting op elke volgende vermelding. Je betaalt dan € 12,75 (excl. BTW) per vermelding, vanaf je 11e bericht (dit geldt per kalenderjaar).

Stel hier je vraag over vermelding cursus/evenement