Selecteer pagina

Auteur worden bij SEZ
Word auteur bij SEZ

Ook een bijdrage leveren?

Het forum bestaat al sinds 2004. Ondertussen is er dus al heel veel kennis en informatie uitgewisseld. Maar dat staat allemaal verweven ín het forum. Als reactie op een draadje of ergens in het theehuis. Al deze kennis en ervaringen willen we uiteindelijk verzamelen in een reeks aan artikelen.

Auteur worden

Wil jij ook jouw bijdrage leveren en artikelen schrijven? Dan horen wij dat graag. Hier is wel een aantal spelregels aan verbonden. Die vind je hieronder.

k

Originele teksten
Een artikel dat je schrijft, dient origineel van tekst te zijn. Dus geen knip-en-plak werk van andere sites of letterlijke vertalingen van buitenlandse blogs. Je artikel dient minimaal 150 woorden te tellen (bij voorkeur langer). De teksten moeten vlot leesbaar zijn, zonder gebruik van moeilijke woorden.

Redactie van teksten
Het team van SchilderenEnzo behoudt zich het recht voor om de teksten van jouw artikel te redigeren. Hierbij zal niets aan de essentie van je verhaal veranderd worden, maar vooral de leesbaarheid van de teksten. Dit heeft te maken met de SEO (Search Engine Optimization) van de site.

Beeldmateriaal
Bij elk artikel moet minimaal één afbeelding bijgeleverd worden. Deze heeft de afmeting 640 x 480 pixel. Tevens dien je de (gebruiks)rechten voor dit beeld te hebben.

Rechten van het artikel
Met het indienen van je artikel geef je SchilderenEnzo het recht dat  SchilderenEnzo jouw artikel mag plaatsen, doorplaatsen, herplaatsen of gebruiken voor andere aan SchilderenEnzo gerelateerde activiteiten.

Naamsvermelding
Bij het artikel wordt jouw naam, en eventueel een link naar je site, geplaatst als auteur van het artikel. Deze naamsvermelding wordt ook opgenomen als jouw artikel wordt doorgeplaatst, herplaatst of gebruikt voor andere aan SchilderenEnzo gerelateerde activiteiten.

Vergoeding
Wij betalen niet voor aangeleverde artikelen. Het forum wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers en heeft geen commercieel oogmerk. De advertentie inkomsten van het forum zijn om de kleine onkosten die met het beheren van een dergelijk forum komen kijken te kunnen dekken. De ‘betaling’ van jouw artikel zit in het vermelden van je naam (en link naar je site) bij het betreffende artikel (en eeuwige roem op het forum).

Wil jij meeschrijven aan artikelen? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op!